Ubytování

Vinařský dům V Zahradě nabízí široké možnosti ubytování

 

Mezonetové apartmány Muškát a Cabernet se zahradní terasou

Mezonetové apartmány Muškát a Cabernet (každý apartmán má 110 m2 a je až pro 8 osob) mají vlastní vstup, přízemní obývací pokoj s přímým přístupem do zahrady francouzskými okny a kompletně vybavený kuchyňský a jídelní kout, zahradní terasu a dvě ložnice s manželskými postelemi (180×200 cm) v patře. Každá ložnice i obývací pokoj mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou.  Do obou ložnic je možné přidat dětskou postýlku. V obývacím pokoji je možnost spaní na rozkládací pohovce s přidanou vrchní matrací (140×200 cm) a je možné do něj přidat přistýlky a dětskou postýlku.

110 m2, určeno až pro 8 osob

 

Apartmán Veltlín s výhledem na jezero

Apartmán Veltlín s výhledem na jezero (125 m2 a až pro 8 osob) – velký apartmán s unikátním výhledem do okolí má vlastní vstup, obývací pokoj s kompletně vybaveným kuchyňským koutem a velkou jídelnou a dvě ložnice s manželskými postelemi (180×200 cm). Apartmán je celý umístěný v prvním patře, obě ložnice mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Do obou ložnic je možné přidat přistýlky a dětské postýlky.

125 m2, určeno až pro 8 osob

 

Studia Muškát a Cabernet se zahradní terasou

Studia Muškát a Cabernet (každé studio 55 m2 a až pro 4 osoby) – přízemní studia s přímým přístupem do zahrady francouzskými okny mají kompletně vybavený kuchyňský a jídelní kout, zahradní terasu, spaní na pohodlné rozkládací pohovce s přidanou vrchní matrací (140×200 cm) a vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Do studií je možné přidat přistýlky a dětské postýlky.

55 m2, určeno až pro 4 osoby

 

Pokoje Veltlín se společnou kuchyní a jídelnou s výhledem na jezero

Pokoje Veltlín (každý pokoj 25 m2 a až pro 3-5 osob) – pokoje s manželskou postelí (180×200 cm) se nachází v prvním patře domu a lze do nich doplnit přistýlky a dětské postýlky. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Pro všechny pokoje je k dispozici společná jídelna s kompletně vybaveným kuchyňským koutem.

25 m2, určeno až pro 5 osob

 

Pokoje Muškát a Cabernet se společnou kuchyní a jídelnou s výhledem na jezero

Pokoje Muškát a Cabernet (každý pokoj 18 m2 a až pro 2 osoby) – pokoje s manželskou postelí (180×200 cm) se nachází v prvním patře domu a lze do nich doplnit dětskou postýlku. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. Pro všechny pokoje je k dispozici společná jídelna s kompletně vybaveným kuchyňským koutem.

18 m2, určeno až pro 2 osoby

 

Další vybavení objektu

Děti jsou u nás vítány.
Cyklisté mají k dispozici kolárnu s nabíjením elektrokol.
Parkování za bránou objektu se vstupem na čip.
Domácí zvířata nejsou povolena.
Wi-Fi je v celém objektu.
Ručníky jsou k dispozici na pokojích.
Kuchyně jsou plně vybavené (sporák, trouba, mikrovlnka, lednička, myčka včetně tablet, rychlovarná konvice, nádobí).